Posted on Leave a comment

Open day WASG bersama Scrap n Crop…

Warna Air Studio Gallery telah mengadakan open day dengan kerjasama Scrap n Crop yang merupakan sole agent untuk produk QoR Watercolordari Golden USA. Para pelukis telah dijemput hadir untuk mencuba sendiri produk yang tidak menggunakan Arabic Gum ini, hasilnya sangat mengujakan dengan warna yang lebih menyerlah walaupun telah kering. Antara part yang paling best bila campuran warna dilakukan, warna yang diinginkan lebih mudah terhasil… 

Sekali cuba pasti tersangkut, hehe… harganya hmmm boleh tahan la, sesuai dengan kualitinya, review harga boleh rujuk http://www.scrap-n-crop.com

Gambar di bawah menunjukkan betapa terujanya kami menggunakan warna yang hebat ni…

2015307101156
Nampak tak muka teruja Kartunis Tembakau tu??? >_<

2015307101635
QoR Watercolor tampil dengan 3 pilihan iaitu High Chroma, Earth Colors dan Introductory, harga yang ditawarkan ialah RM150/6tubes in box dan RM250/12tubes in box

2015307101645
Synthetic brushes turut ditawarkan, ditanya kenapa sintetik, jawapan mereka membuatkan kami terharu…
2015307101916
Antara produk yang ditawarkan dengan harga berpatutan
2015307102214
Opening oleh Tn. Zaid, wakil WASG dan biker yang handsome
2015307102243
Nampak tak muka teruja Abey Zoul???macam budak baru dapat mainan, hehehe, gurau je… Yang ni set 12 berharga RM250
2015307102247
Yang ni Set 6 berharga RM150
2015307102911
3 Demo card ni diedarkan pada semua untuk merasai sendiri ke’best‘an QoR watercolor ni. Tetapi yang paling teruja ialah Stratch More watercolor paper yang sangat2 best. Kualiti setaraf Arches wc paper
2015307115657
Nilah hasil saya yang tak seberapa…

2015307115707
2015307122006
Demo dari Abey Zoul

2015307122029
Masing2 fokus

2015307122519

Leave a Reply